Добре дошли!
Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО, ще ви отнеме само няколко секунди!

  GTA IV: Мисии в Broker

  Share
  avatar
  HristoBG
  Администратор
  Администратор

  Брой мнения : 136
  Репутация : 0
  Дата на регистрация : 24.08.2009
  Местожителство : Hawaii

  GTA IV: Мисии в Broker

  Post by HristoBG on Fri Apr 02, 2010 5:12 am

  The Cousins Bellic


  Нико Белик пристига с кораб в Либърти Сити (Liberty City) в търсене на по-добър живот. Роман, братовчед на Нико, представя живота в Либърти с куп фалшиви лъжи и обещания. Той твърди, че живее с много пари, спортни коли, жени и даже имение. Когато Роман посреща Нико на доковете, той е толкова пиян, че не може да кара, затова тук се включва Нико - той управлява колата.

  Когато вече контролирате Нико, карайте към "имението" на Mohawk Avenue, Hove Beach и спрете в жълтия маркер докато започне cutscene. Нико е много разочарован от "имението", даже твърде много. Роман го напуска след кратък разговор, но го кани да се срещне с него по-късно.

  След cutscene-а се запазва играта и автомобилите на убежището. Това е вашето първо убежище, тук може да се записва играта (като заспите на леглото), да гледате телевизия. През първите няколко мисии на играта се отделя специално внимание на инструкциите на екрана, които ви казват как да контролирате Нико и работа с основните функции на телефона. Телефона става много важен аспект на геймплея.
  Last edited by HristoBG on Wed Apr 21, 2010 7:20 pm; edited 4 times in total
  avatar
  HristoBG
  Администратор
  Администратор

  Брой мнения : 136
  Репутация : 0
  Дата на регистрация : 24.08.2009
  Местожителство : Hawaii

  It's Your Call

  Post by HristoBG on Sat Apr 03, 2010 1:21 am

  It's Your Call [ $30]  Роман запознава Нико с приятелката си, Mallorie. Vlad Glebov след това влиза в кабинета и предупреждава Роман да плати своите
  дългове. След custscene, Нико трябва да закара Роман на магазина на ул. "Дилън", където Роман ще се опита да спечели малко пари. Там бизнеса замря преди много време, но някои хора все още играят на карти..
  Преди да влезете в магазина, Роман ви оставя със стария си телефон и ви моли да му се обадите, ако всички албанци се появят в бежово Willard. Това са хора, на които Роман дължи пари. Останете неподвижни в колата и се оглеждайте за албанците. Приблизително една минута по-късно, албанците ще се появят и паркират колата на тротоара срещу магазина
  Влезте в менюто на мобилния телефон, обадете се на Роман, за да го предупредите. Роман бяга през задната врата на магазина, но лихваря скоро узнава за присъствието му. Вашата задача е проста - избягайте от лихваря и върнете Роман обратно в кабинета, за
  завършване на мисията.  Last edited by HristoBG on Wed Apr 21, 2010 7:21 pm; edited 3 times in total
  avatar
  HristoBG
  Администратор
  Администратор

  Брой мнения : 136
  Репутация : 0
  Дата на регистрация : 24.08.2009
  Местожителство : Hawaii

  Three's a Crowd

  Post by HristoBG on Sat Apr 03, 2010 6:16 pm

  Three's a Crowd

  Албанците, с които се запознахте в предната мисия, са отишли в кабинета на Роман, за да го набият. Нико пристига навреме и ги научава на един хубав урок. Албанците избягват. Тогава Роман провежда телефонен разговор с Mallorie, която иска да избяга от Hove Beach с нейния приятел. Роман отново иска да използва Нико за негова полза.
  Вземете бричката на Роман и заведете момичетата в метрото, Hove Beach. Паркирайте в жълтия маркер и натиснете клаксона, за да привлечете вниманието на момичетата. Там Mallorie ще представи Michelle на Нико. Mallorie ще поиска Нико и Мишел да излязат на среща, за да се опознаят.

  Заведете обратно момичетата в апартамента на Мишел (Michelle), Rotterdam Hill. Изглежда, че Мишел е заинтересована от Нико и му дава номера си, за да ѝ се обади по някое време. Нико също е заинтересован от Мишел. След това той се обажда на Роман, за да му каже, че ще ходи на среща и иска някои съвети.
  Роман ви праща в Руския магазин и оттам трябва да си изберете нови дрехи.
  Sponsored content

  Re: GTA IV: Мисии в Broker

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Sun Dec 16, 2018 10:55 pm